Om oss

BEGES Containerservice AB är ett familjeföretag som drivs av Elisabeth, Bernt-Eve och Johan Gustavsson i Mullsjö. Vi har servat regionen med våra tjänster sedan 1978 och firar alltså 40 år under 2018.

Erfarenhet & kompetens

Tillsammans kompletterar vi varandra med mångårig erfarenhet där kundens krav och intressen alltid kommer i första hand. Vi ökar ständigt på vår kompetens genom att hålla oss väluppdaterade i frågor som rör miljö, återvinning och renhållning och ser till att vår personal får vidareutbildning.

Vi är även medlemmar i Företagarna och Arbetsgivarförbundet.

 

Våra fordon

Vår maskinpark består idag av:

  • Lastväxlare Volvo FH 13 Euro 6
  • Lastväxlare Volvo FM 13 Euro 5
  • Liftdumper/lastväxlare Volvo FMX Euro 5
  • Liftdumper Volvo FE 280 Euro 5
  • Lastväxlare Volvo FM 13 Euro 5
  • Sopbil Volvo FM Euro 5
  • Lastmaskin Volvo L90c
  • VW Caddy
  • Lastväxlare Volvo FMX Euro 6

Vi har ett stort intresse för fina lastbilar och stilren lackering. Vår FH 12 har bl.a. deltagit på lastbilsutställningen Nordic Trophy i Karlskrona och Eds Trophy. Vår sopbil har deltagit på Vårgårda Trophy, Gråbo Trophy och Nordic Trophy Mantorp.

Historia

Efter en marknadsundersökning hos kommunen och företagare kunde vi konstatera att det fanns ett stort behov av en lokal entreprenör när det gällde renhållning och containerverksamhet i regionen i slutet på 70-talet. Vi köpte då in en traktor med bygelkärra för containers och drog igång vår verksamhet. År 1981 fick vi entreprenad i Mullsjö Kommun på slamsugning av trekammarbrunnar och en slamsugare till traktorn inköptes. Två år senare var det återigen dags för företaget att expandera med en ny entreprenad – vi tog över renhållningen i kommunen och två sopbilar köptes in. Traktorn byttes ut mot liftdumpers och några år senare införskaffades lastväxlare med släp. Sonen Johan växte upp i företaget och fick lära sig branchen tidigt. Johan tog studenten från Fordonsprogrammet år 2000, och idag driver han företaget vidare mot nya utmaningar.

 

 

Varmt välkommen till oss!

Adress
BEGES Containerservice AB
Borrgatan 3
565 91 Mullsjö
Telefon
0392 - 123 59

E-post
mail@beges.nu
Renhållning sedan 1978
© 2018 BEGES Containerservice AB
Webbproduktion Divido IT Webb Reklam